NUFFNANG

SITI MURNI EXCLUSIVE SHAWL - BERSERI DI HARI RAYA NAN TIBA


Assalammualaikum saiyang saiyang semua...
Alhamdulillah PROJEK RAYA MUMMYRINA dah berjalan..
Alhamdulillah jugak selain daripada beauty product MUMMYRINA ADALAH AGEN SAH DRP STOKIS YANG SAH untuk semua SHAWL EXCLUSIVE SITI MURNI..

Pada customer mummyrina yang tersayang, yang biasa membeli health beauty product,
boleh juga membeli shawl exclusive JENAMA SITI MURNI dengan mummyrina in sha Allah..sambil jeling product, jeling shawl sekali...wahhh gitew..



Boleh ke page mummyrina di fb
kat sana ada mummy share cara pakai dan stock.


Siapa sini alah ngan kerongsang?
Kita geng...bukan alah, kena gatai gatai ke apa cuma beli sebakul sebaku kerongsang den hilang....bikin panas hati..
Bila tiba masa nak guna, nak carik 1 pun tak jumpa😿😿😿😿sakit hati kan kan??


Yang dipanggil wanita emas pula...
memang alah dengan besi kalu yang gatal gatal sampai bengkak tu kekadang...
Nak melawo pakai shawl sekali kena bengkak bengkak terus jadi tak cun!
Kann...

tapi..
Kalu dah brooch asik ilang nak panggil wanita apa yea?
Hikhik...So sebab itulah shawl ini diciptakan...



KELEBIHAN / KEISTIMEWAAN SHAWL SITI MURNI

  1. Tak perlu pakai kerongsang/pin
  2. Ada cekak di bahagian kepala yang sangat selesa
  3. menutup aurat/boleh di adjust tahap labuh shawl
  4. boleh digayakan dengan anting-anting dan ikut trend terkini
  5. warna warna yang menarik hati
  6. pelbagai koleksi untuk digayakan masa hari raya
  7. Tidak jarang dan senang dipakai




Siapa dalam ni berperang dengan BROOCH?selalu bila nak pakai shawl brooch hilang?
Kita geng!
So lepasni rasa takmo dah pakai brooch boleh?
Jom dapatkan tudung siti murni...confirm dah tak berperang lagi dahh dengan brooch..


okey bawah ni ada beberapa koleksi semasa raya nanti
awal bulan mei ini dah berada dalam kedai dan pada stokis..


SITI MURNI KOLEKSI TAHAJJUD CINTA




MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : ITTEY
Harga : RM79




MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : GENTA
Harga : RM79



Image may contain: 2 people, people standing and indoor

MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : ASKA
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : BACE
Harga : RM79


Image may contain: 2 people, indoor

MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : BERLU
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : KUPI
Harga : RM79




MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : PING
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : LOMUT
Harga : RM79



MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.
.
KOD : PEPEL
Harga : RM79
www.wasap.my/60173288087



Image may contain: 2 people, people standing

MELETOP Raya Bersama SITIMURNI
Pengsan baq hang koleksi Tahajjud Cinta.

KOD : KERIM
Harga : RM79




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM


TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM 

APA ITU TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah
segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!.Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Cream.Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.
True Island Alaska Glacier Water Cream nie Krim ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja.Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM).Dengan pengambilannya True Island menjadikan kulit anda
dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MILO CUBES ORIGINAL MURAH 100 PCS


MILO CUBES ORIGINAL MURAH 100 PCS
MILO CUBES ORIGINAL MURAH 100 PCS
MILO CUBE !!!

==================
MILO ENERGY CUBE ini diimport jauh dari luar negara & tidak terdapat di Malaysia. Ia dikilangkan di Nigeria. Dan yang paling penting ianya "HALAL".

✅Sesuai untuk org dewasa mahupun kanak2

✅Boleh dibancuh ataupun dimakan begitu sahaja

✅Milo yang dipadatkan & dibungkus dalam bentuk cube mudah dibawa ke mana jua
,
✅Bertindak sebagai pembekal tenaga/energy booster terutama buat si kecil kita yang aktif sepanjang hari 💪🏼💪🏼💪🏼

Cepat selagi stock masih ada!!!


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

FEEDBACK PENERIMAAN PARCEL POSLAJU CUSTOMER


ALHAMDULILLAH
Tahun 2017 adalah tahun ke 6 mummyrinazone beauty beroperasi..
Cerita sikit sejarah mummyrinazone beauty..

daripada berniaga sorang sorang sampailah dah punya team dropship yang sepakat menjual barang barang secara berjemaah..

Daripada menjual tak banyak jenis barang kosmetik sampailah sekarang dah tahun ke 6 dah hampir 800++ barang..Sampai tak sempat nak masuk semua jenis dalam web kecil kamini

terima kasih pada yang tak henti henti menyokong kami yea
pelanggan yang tak putus putus membeli dan dropship yang tak putus putus promot..
Alhamdulillah terima kasih


entry ni khas buat semua yang bekerjasama..
mummy nak tunjuk sebahagian sahaja gambar feedback penerimaan parcel drp customer.
semuanya yang terbaru..
tak semua lah mummy update segelintir ajer..

TERIMA KASIH SEMUA...



FEEDBACK PENERIMAAN PARCEL POSLAJU CUSTOMER
FEEDBACK PENERIMAAN PARCEL POSLAJU CUSTOMER



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

PERFUME POCKET ORIGINAL 20 ML - WANGIAN ASLI 100% MEMIKAT HATI


PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
Hola kesayangan semua...
selamat pagi..
So pagi ni mummyrina nak share satu item yang sangat sangat best giler...
perfume pocket saiz 20ml yang baunya perghhh sedap sangat baunya,cuma dalam botol spray 20ml sahaja..



PERFUME POCKET SAIZ 20 ML
PERFUME POCKET SAIZ 20 ML



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TONER MATA AINUN BEAUTY - RABUN JAUH,RABUN SILAU,RABUN DEKAT DAN KATARAK DAPAT DI ATASI


Salam Jumaat kesayangan semua..
Jumaat yang barokah ni ada satu lagi product yang mummyrina rasa penting jugak dalam tubuh badan kita..


Mummyrina sendiri memerlukan product seperti ni,,
Jangan tanya mummy keberkesanan nya sebab ada beribu testimoni terdahulu pengguna pengguna product ni yang 100% berpuas hati..


Mummyrina pun baru je nak mencuba..
ketinggalan daku sebab lambat ambil TONER MATA DRP AINUN BEAUTY nihh..

jom kita riki serba sedikit tentang 
TONER MATA AINUN BEAUTY


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAGIC SKIN PRIMER HOPE GIRL : MAKEUP TAHAN LAMA TANPA MINYAK

MAGIC SKIN PRIMER HOPE GIRL
MAGIC SKIN PRIMER HOPE GIRL
💕MAGIC SKIN PRIMER💕
Ramai juga yang mencari2 make up primer kan.. Lebih lebih lagi korang yang nak make up nampak smooth, flawless, finishing cantik..
Penah tak rasa pakai lah foundation apa pun tak cantik sebab tak perfectly cover everything



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA SKINCARE


POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA SKINCARE
POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA SKINCARE
KEBAIKKAN POLISH GLOWING SKINCARE BY NINA SKINCARE :-
Menegangkan Kulit
Mencerahkan Kulit
Memudarkan Bintik Hitam diMuka
Memudarkan Parut / Jeragat
Mengecutkan Jerawat
Mengecilkan Pori-Pori
Kulit Nampak Lebih Awet Muda



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in