NUFFNANG

BOOBS UP BY SARI D'BEAUTE : PAYUDARA MONTOK+TEGANG+CANTIK+SUAMI SAYANG



Adakah anda inginkan Besarkan Payudara
Adakah Suami anda sering merungut tentang Payudara anda
Anda ingin kelihatan Cantik & Monok untuk Suami Tercinta
Adakah payudara anda telah Kendur sleeps Bersalin & Menyusakan baby
Kami rasa anda telah berjumpa dengan Product yang sangat HEBAT & AWESOME tau...
Kami perkanalkan pada anda BOOBS UP BREAST ENHANCER SOAP akan dapat membantu anda !




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

honey bee royal propolis serum - untuk kulit halus lagi cantik




HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM

HARGA : RM99 (SM) RM104 (SS)

Another hot produk by NAFURA
Family of Honey Bee Cream


SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE - JERAWAT TIADA DENGAN MUDAH DAN MURAH



KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE  

Jangan ambil mudah kalau kat muka kita mula tompok-tompok atau bintik-bintik hitam ni.  
Kalau nak tahu itu adalah jeragat. 
Bermula dengan satu tompok atau bintik hitam kalau tak di rawat dari awal dia akan menjadi masalah jeragat yang teruk.
Jeragat yang tidak dirawat akan menjadi lagi hitam dan berkerak.  

Tapi jangan risau KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE ada penyelesaianya.  
Tekstur krim yang lembut dan tidak melekit telah diformulasikan khas untuk membantu anda mengatasi dan merawat masalah jeragat .
Kesan dapat di lihat seawal 7 hari.  
Banyak kelebihan KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE yang akan membuat anda tersenyum apabila menggunakanya. 




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

AURA TITIS BIDARA AS SYIFA (BOOSTER) : IKHTIAR MERAWAT GANGGUAN MAKHLUK HALUS !



AURA TITIS PATI BIDARA (15ml)
Adakah anda ingin Menjauhkan diri dari gangguan Sihir
Adakah anda ingin sentiasa Positive
Adakah anda kurang disenangi oleh orang sekeliling anda
Adakah anda ingin menaikkan seri Wajah
Adakah anda ingin mengikat kasih sayang
Adakah anda ingin Rezeki anda sentiasa Murah
Biar kami Bantu anda...
Insyallah , AURA TITIS PATI BIDARA AS SYIFA akan membantu anda




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

KOREA HAND 3IN1 WHITENING : KOREA HAND SET PENJAGAAN TANGAN PERTAMA DI MALAYSIA



Anda Impikan kulit tangan yang halus,cantik,putih,bersih,lembut seperti gadis-gadis Korea 
Anda rasa comel ke muka putih melepak tangan hitam berkerak
Macam kuntilanak dah tangan 
Kot yer pun rajin ,kena la jaga kecantikan tangan tuu..


Tangan kan muka no 2 bagi perempuan..
Kalau tangan hodoh,penampilan automatik jadi kurang menarik ..
Sampai bila nk sorok tangan kan 
Jom cantikkan tangan anda dengan SET PUTIH TANGAN AJAIB KOREA HAND 3 IN 1 




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

QM QUEEN OF MUTIARA - 10 HARI PUTIH DENGAN 10 BIJI KAPSUL 100% MUTIARA ASLI



Mummyrina nak kongsi dekat korang pasal kapsul queen mutiara asli 💊💊

Queen mutiara adalah 100% serbuk mutiara asli. Tiada campuran lain. Serbuk mutiara sahaja 100%. Produk queen of mutiara dari jepun dan di kilangkan d malaysia 🗼🗼

Ramai yang was² kan halal & lulus kkm ke? Jangan risau produk kami memang dah diluluskan oleh kkm & halal.

Kapsul qm ni 100% serbuk mutiara asli. 

Boleh refer tengok testimoni ramai yg dah berjaya kan. Ambil 1 botol pun dah nampak kesan sebab memang asli tiada campuran.Sebab tu sebotol hanya 10 biji sahaja dah memadai.
Qm bukan shj memutihkan satu badan tapi

👉dapat merawat dalaman seperti haid xteratur dan segugut
👉dapat menegangkan breast
👉mengetatkan faraj

Haa sebab tu harga Qm mampu milik, nak putih tapi breast pulak yg tegang, nak putih tapi yang bawah pulak ketat suami pun tegur, haa see? Byk kelebihannya kan.
Untuk yg ibu menyusu pun boleh mkn qm ni taw. Nt anak in sha allah akan dapat benifit kulit putih.

Banyak betul kan kelebihan qm ni.
Harga sangat berbaloi, RM55 sebotol dalamnya ada 10biji. 3biji dah nampak kesan taw. Sebab tu harga mampu milik. Kapsul qm dapat mnyelsaikan segalanyaa. Kerana qm dperbuat drpd 100% serbuk mutiara asli.

Korang jangan risau, yang mana nak menangani masalah mcm mummyrina terangkan tdi. 
Boleh pm atau whtsapp sahaja.
ikhlas nak tolong wanita2 kat luar sana cantik dalaman dan luaran 😊



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

MAMOM MILK BOOSTER - SUSU IBU MERIAH,ANAK MEMBESAR DGN SIHAT


Image result for mamom milk booster

"MAMOM MILK BOOSTER " 

Tambah Susu Badan Ibu Berkesan .
Di pasaran ada pelbagai jenis milk booster seperti dalam bentuk tablet, serbuk, pil, perisa susu, perisa coklat dan pelbagai lagi. Dalam artikel ini aku share satu jenama yang sangat top dikalangan ibu-ibu menyusu. Iaitu jenama MaMom. Kalau korang jenis yang sangat sibuk dan tiada masa. Disarankan korang menggunakan produk MaMom Milk Booster. Sebab produk MaMom Milk Booster ini dalam bentuk tablet. Botolnya juga tidak besar. Boleh dibawa kemana-mana sahaja.  




Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

TURBO CARBON TEETH WHITENING - PUTIHKAN GIGI TANPA RAWATAN YANG MAHAL




Rahsia putihkan gigi dengan pantas tanpa mengeluarkan Ratusan Ringgit telah terbongkar !!
Kesan seawal 5 Minit sahaja !





Diformulasikan dari BAHAN SEMULAJADI 100%
Ini adalah cara paling SELAMAT & TERKAWAL ! 



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in