NUFFNANG

tips menurunkan Berat Badan

Image result for gemuk

KENA EJEK KERANA GEMUK
PAYAH NAK GERAK KERANA GEMUK
MALU DENGAN ORG SEKELILING KERANA GEMUK
GEMUK MENJENGKELKAN
GEMUK MENYUSAHKAN..
ARGHHHH NAK KURUS NAK KURUS NAK KURUS!!!

Jom kita tengok sdikit tips mengurangkan lemak lemak tu


Image result for gemuk

Kawal Pemakanan.

1. minum air putih banyak banyak. lagi berat badan kita lagi banyak air putih kena minum. 
cara nak kira berapa liter sehari kita patuh minum adalah berat bahagi dengan 22.7kg. 
contohnya 68kg/22.7=2.99 (3litre) so sehari kena minum 3 litre air kosong minimum. lagi banyak air putih kita minum, lagi cepat proses untuk kita turunkan berat badan.

2. jangan sesekali minum air bergas. sebab kandungan gula dia terlampau banyak. bukan kata air gas, segala air manis2 jangan minum. boleh minum, tapi seminggu sekali ke. amalkan dalam sebulan 2 3 kali je minum air manis. itupun dah mengidam sangat dah. but usually, kat kedai ke kat mana2 ke order air suam je.



Image result for green tea

3. seminggu sekali amalkan minum green tea. lebih baik hari2 selain minum air putih yang berliter liter tuh. hihi. green tea bagus untuk detoxification tau. cuci usus2 kita. 


Image result for junk food

4. jangan sesekali ambil junk food. segala jenis keropok, kerepek, pringles ke apa ke jangan ambik. sebab benda2 ni dia dah kena awet ada garam yang tah pape tuh ha. dan benda2 ni boleh menyebabkan berat kita bertambah dan bertambah lagi.makanan tinggi garam uat kita semakin gemuk


5. selain junk food, jangan amalkan makan kuih muih sepanjang diet. segala jenis karipap, pisang goreng, keropok lekor ke apa ke sume jangan ambik. well, makanan2 sebegini bila makan satu pasti nak lagi sampai lah makanan tu habis walaupun perut dah kenyang. 


6. frozen food juga wajib dipuasakan sepanjang anda berdiet. benda benda macam ni pun kalau korang tak jaga melambatkan proses diet korang. segala fish ball, hotdog, burger ke apa ke jangan makan.

7. say no to fast food okay. jangan mimpikan lagi mcd, kfc, pizza etc. benda2 ni nampak remeh tapi calorie dia tinggi kot. 


Image result for work out
last But not least korang work outlah sikit.Kalau malas g gym uat kat rumah sahaja ye
kemas ke sapuke mop lantai ke kejar anak anak ke.hahah


ingat:
walaupun korang eli suppliment kurus ngan mummyrina,tetap den nak gtahu harus jaga makanan yea.
suppliment hanya pendorong.Yang kena tukar adalah mind dan korang kena kawal makanan.
jangan kata MUMMY tak payung tips okey..gigit kang!!





Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

SLIMMEWHITE™ - JUS KURUS DAN PUTIH PERTAMA DI ASIA


Anda risau tengok muka sendiri yang kusam dan gelap?? 
Lagi takut tengok badan yang mengembang?? 
Mahu kurus & putih sepantas 30 hari?? 
SLIMMEWHITE™ pertama di Asia, formula istimewa untuk setiap wanita dan lelaki untuk kurus dan mencerahkan kulit dengan hanya 2 sudu setiap hari!!
Rasai perbezaan seawal 3 hari!!
FENOMENA KURUS PUTIH PANTAS DGN SLIMMEWHITE™!!






APA ITU SLIMMEWHITE™?
✔ Produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal 
✔ Dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari 
✔ Dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh 
✔ Sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM (NO. RUJ KKM : 210915/08/304)




APA KEUNIKAN SLIMMEWHITE™?

✔ Merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia
✔ Sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap
✔ Sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana
✔ Juga sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE™
✔ Dapat mengelakkan dan membantu mencegah penyakit berbahaya



10 BAHAN UTAMA DALAM SLIMMEWHITE™

GARCINIA CAMBOGIA
✔ Herba terbaik menghalang lemak

GYMNEMA SYLVESTRE
✔ Menahan rasa lapar dengan konsisten

FLAXSEED
✔ Pembakar lemak & Menyihatkan kulit dan rambut

WHITE KIDNEY BEAN
✔ Kaya dengan fiber dan memberi tenaga

STEVIA
✔ Kawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori

GREEN TEA
✔ Meningkatkan proses pembakaran lemak

GUARANA
✔ Membantu mengurangkan berat badan

ALOE VERA
✔ Mencerah dan merawat masalah kulit

GINGKO BILOBA
✔ Bertindak sebagai antioksidan

GLUTATHIONE
✔ Agen pemutih kulit



KELEBIHAN DAN KEUNIKAN SLIMMEWHITE™

✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ 6 kali membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan
✔ 4 kali detox
✔ Berkesan untuk menyekat gula dan karbohidrat
✔ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga
✔ Memutihkan dan melembapkan kulit
✔ Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka
✔ Meningkatkan imunisasi badan
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Tak perlu diet ketat
✔ Tak perlu bersenam
✔ Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
✔ Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
✔ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja dan rasa yg sangat sedap
✔ Disamping itu, SLIMMEWHITE™ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti jantung, asma/pernafasan, kanser payudara/prostat, parkinson, saraf/gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi
✔ Tiada kesan kembali gemuk selepas stop SLIMMEWHITE™





SLIMMEWHITE™ TIDAK SESUAI BAGI GOLONGAN

* Wanita mengandung, berpantang dan menyusukan anak
* Berumur kurang dari 18tahun dan melebihi 65 tahun
* Pesakit jantung dan diabetes 
* Gastrik teruk 
* Migrain






CARA PENGAMBILAN SLIMMEWHITE™

✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Minum 5 ml sebelum sarapan dan sebelum makan malam
✔ Ulang setiap hari
✔ Sebotol 250 ml untuk sebulan penggunaan
✔ Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari


TESTIMONI
















































































































BERMINAT??
JOM ORDER.


HARGA PASARAN
RM 130.00 SM/RM 140.00 SS


HARGA KAMI
RM 120.00 SM/RM 132.00 SS
(1 BOTOL/250 ML)

RM 200.00 SM/RM 225.00 SS
(2 BOTOL)

RM 290.00 SM/RM 320.00 SS
(3 BOTOL)

FREE POSTAGE



SMS/WHATSAPP KE 017-3288087
(STRICTLY NO CALL)


PENGHANTARAN

KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian SLIMMEWHITE™
 Terus Whatsapp ke +60173288087


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in