NUFFNANG

CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK - TAMBAH BERAT BADAN DENGAN CEPAT




ASSALAMMUALAIKUM LOVE
Selamat petang semua...
Selamat hari raya..Petang yang best ni nak cerita product yang best.Sebab tu mummyrina ambil dan jual.hehe
Sekarang kan musim raya kan?
Banyaknya mummy dapat jemputan kenduri kawin dan OPEN HOUSE..
Alahai naik mencanak canak berat badan.Risau!!
TAPI...
Adalah sorang kawan mummyrina ni dulu cekeding sgt sgt.kekadang ramai org saja ngusik panggil dia si papan lapis..huhu sbb dia kurus mcm papan.Masa dia kahwin dan beranak dua dia harap sangat berat badan dia naik tapi h.a.m.p.a
lagi ada anak katanya lagi penat lagi tak lalu makan.Lagiiiiii bertambah kurus kering.
kesian dia,yelah kita risau badan naik tapi dia risau badan tak naik naik.
katanya hubby dia komplain tak bernafsu sbb mcm peluk papan.lalala
kalau dah sampai suami komplain memang lah agak PARAH!!
TADAAAA...
mummyni sik ambil n jual ubat kurus sahaja sampai lupa ada customer dok masalah nak naik berat carik produk untuk tambahkan berat.
So bila riki riki sememangnya product ni TERBAIK UNTUK MENAMBAHKAN BERAT BADAN..
SO malas cakap banyak..jom kita cek satu persatu apa kehebatan product ni..
bila korang baca tumpukan perhatian okey sebab yang kurus kurus pasti menarik napas lega sebab mummy jual dah..So solve masalah uolls tau..



CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
Satu-satunya susu untuk menaikan berat badan.
Seawal 7 hari dah nmpak kesan.. dari saiz xxs kepada L.
Tiada kesan sampingan
 Sangat bagus untuk mereka yang mempunya masalah berat badan yang tidak ideal.
 Selain dari menaikan berat badan dapat memberi kulit yang cantik dan putih dengan setiap sachet yang diminum
Khasiat CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
♦ menambah selera makan
♦ mencantikan kulit
♦ menaikan berat badan ke tahap ideal
♦ memberi tenaga pada tubuh badan
♦ membekalkan vitamin dan collagen yang cukup untuk kulit
♦ merawat masalah jerawat dan parut pada kulit
♦ memudarkan jerawat
♦ mencerahkan kulit
Kandungan CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
♣ skimmed milk
♣ protein
♣ sugar
♣ vegetable oil
♣ fibers
 ♣ natural chocolate flavor
♣ natural vanilla flavor
♣ 10 vitamin
♣ 10 mineral
♣ soya lecithin
Cara pengambilan CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
◘ satu sachet pada setiap hari sebelum makan


HARGA CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN
RM 50








Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in