NUFFNANG

JUS FIHYDAR :CEPAT KURUS DENGAN MAKANAN SUNNAH


FIHYDAR boleh dijadikan sebagai makanan tambahan digabungkan dengan makanan Sunnah yang berfungsi untuk memelihara dan juga merawat kesihatan. 

HALAL, SUCI DAN SELAMAT
FIHYDAR membantu untuk merawat pelbagai masalah kesihatan seperti gout, penyakit sendi, kencing manis, tekanan darah tinggi dan juga masalah lemah tenaga batin untuk pasangan suami isteri. Malahan FIHYDAR juga dapat memulihkan luka luaran dan dalaman akibat kecederaan ataupun pembedahan.



KHASIAT JUS FIHYDAR :-

Membakar lemak 3x lebih pantas
Turun 3kg dalam masa 2 minggu
Membakar lemak tepu yang degil
Detox sistem anda, badan sihat dan tidak letih
Meningkatkan metabolisma
Memberi lebih tenaga
Mencantikkan kulit
Menghilangkan stretch mark dan parut
100% estrak makanan sunnah
Halal dan selamat


APA ISTIMEWANYA FIHYDAR 

► Jus PERTAMA untuk KURUSS + Mengandungi PEMAKANAN SUNNAH
► 100% HERBA. Tiada kesan sampingan.
► BOLE DIAMBIL KETIKA DALAM 
PANTANG
► Pantas Kurus 3-12KG dengan 1botol penggunaan
► MENGEMPISKAN perut
► Tambah SUSU badan. IANYA MEMANG TERBAIK!
► Bakar Lemak 100% effektif
► Melawaskan dan mengatasi sembelit.Memberikan tenaga
► Menghaluskan kulit
► Melancarkan peredaran haid
► Mengurangkan senggugut
► Mencerahkan kulit
► Mengatasi masalah gastrik


BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DI DALAM JUS KURUS FIHYDAR :-

✔prunes ✔date ✔pomegranate ✔figs ✔honey ✔lavendar water ✔rose hip water ✔virgin olive oil ✔asthaxanthin ✔marine collagen ✔tomato extract ✔Q10 ✔Pearl extract ✔vitamin A, C & E ✔L-Gluthathione ✔mangoesteen ✔aloe vera ✔garcenia cambogia ✔grape seed extract ✔habbatusauda


KELEBIHAN LAIN JUS FIHYDAR :-

Selain Turunkan Berat & Kempiskan Perut Jus ini juga boleh;
Melawaskan dan mengatasi sembelit
Memberikan tenaga
Hilang Berat Badan 3-5kg 1botol
Menghaluskan kulit
Melancarkan peredaran haid
mengurangkan senggugut
Mengempiskan perut
menganjalkan payudara
Menaikkan punggung
Mencerahkan kulit
Mengatasi masalah gastrik


CARA PENGGUNAAN JUS SUNNAH FIHYDAR :-
Tak perlu bancuh, tuang atas sudu terus minum
Simpan dalam Peti


Minggu pertama
Pagi : Masa perut kosong,30 minit sebelum bekpes (Minum 2 sudu plastik)
Malam:1 jam sebelum makan malam (Minum 2 sudu plastik)

Minggu kedua dan seterusnya
Pagi : 1 sudu sahaja
Malam: 1 sudu sahaja

PERINGATAN
✏Minum air kosong 1-2 liter sehari
✏Kalau anda jenis payah turunkan berat badan mesti kawal pemakanan.
✏Jika ada makan ubat doktor sila gap 2-3 jam dr waktu minum jus fihydar
✏Ibu mengandung dilarang minum
✏Disarankan pengunaan minima 2 botol FIHYDAR utk tengok hasil yg berkesan!


Jom order JUS FIHYDAR untuk merasai keberkesanannya.. Ramai dah mencuba, anda bila lagi?


TIPS PENGAMBILAN JUS FIHYDAR BERKESAN 



SOALAN YANG BIASA DITANYA :

1. Apa bukti produk ni berkesan?
Kita telah ada lebih 2000 pengguna fihydar dan hampir 95% berjaya dapatkan berat ideal

2. Apa akan jadi kalau saya stop guna jus ini?
Kalau anda still maintain cara pemakanan. Anda akan dapat kesan yang kekal.

3. Produk ni rasa macam mana?
Produk ni rasa seakan2 ribena. Sedap dan ramai customer menyukainya!

4. Berapa lama boleh nampak kesan
Boleh nampak kesan dalam 2minggu, bergantung pada metabolisme

5. Apa keistimewaan produk ini?
Ini merupakan satu-satunya produk yang menggunakan Formula 20 bahan semulajadi yang terbukti banyak khasiatnya.

6. Berapa lama 1 botol itu boleh digunakan
Isi kandungan 1 botol ialah 300ml. Sekiranya anda gunakannya setiap hari, 1 botol boleh digunakan selama 15-21hari

7. Ada kesan alahan tak?
Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer kami. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi. Tiada bahan-bahan kimia berbahaya dalam produk ini.

8. Macam mana nak guna?
Senang sahaja. Just minum pagi dan malam sebelum tidur. Simpan dalam peti ais. Mudah kan? 

9. Perempuan mengandung boleh guna?
Tunggu dulu selepas bersalin baru guna.

10. Saya ada darah tinggi, kencing manis, boleh guna ke?
Boleh sebab produk ni memang dibuat khas untuk orang yang ada penyakit

11. Adakah produk ini halal?
Ya. Produk ini diperbuat daripada 100% bahan semulajadi. Tiada bahan berunsurkan haiwan digunakan.

12. Adakah boleh ambil JUS FIHYDAR ketika period/haid?
Ya. Boleh


TESTIMONI JUS FIHYDAR :-











HARGA JUS FIHDAR
RM 70



Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in