NUFFNANG

QM QUEEN MATTE FOUNDATION-menutup cela muka



QUEEN MATTE FOUNDATION
QMF ni bersifat kalis air dan matte(tdk berminyak dan tak melekit.

Tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan.
(Bergantung kekerapan guna dan cara anda guna)




FUNGSI QM QUEEN MATTE FOUNDATION

tahan sehingga 16 jam
tak bertompok
produk muslim dan ada spf 35...
sangat ringan dan tidak melekit atau brminyak
mudah blend dgn kulit dan mghasilkan sapuan yg sgt natural dan flawless,menutup cela wajah dgn mudah.
tidak perlu guna dgn compact powder (jika nak)
mudah dicuci
semakin lama dimuka, semakin membuat kulit nampak glowing sempurna semulajadi.
merawat kulit
sesuai dgn semua jenis kulit termasuk kulit yg sensitif
tidak merengsakan kulit muka walaupun kulit berjerawat
menghaluskan dan memutihkan kulit setiap kali guna.
sesuai dijadikan krim siang pastinya..
▪untuk dpt kesan yg lebih cantik,guna span lembab supaya mudah sekata

No automatic alt text available.

CARA PENGGUNAAN QM QUEEN MATTE FOUNDATION :

Cuci muka dari kotoran / Minyak.
Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... 
Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
Boleh gunakan span basah / jari untuk
ratakan foundation di wajah
Pakai sedikit bedak 
(untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama)
Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!
*Guna Span lembab supaya mudah sekata.


TESTIMONI PENGGUNA QM MATTE FOUNDATION :

Image may contain: 1 person, text


Image may contain: 1 person, text


Image may contain: 2 people


Lai lai...๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ�๐Ÿ’ƒ�..pong pong pong..๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข..akak rase nk joget , nk nangis pun ade ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ dpt testimoni glowing wing wing cam ginih hnya dgn Sabun QB dan QMF sahaja..๐Ÿ’•cantik halus mulus kulit selepas guna sampai dri sndri nk jual produk yg tersangattt superb nih๐Ÿค—๐Ÿ˜š..haaa skrg  xprcya lagi ke uollss๐Ÿ˜œ..amboihh semangat akak ni nk jual tau sbb dh try sndri kbrkesanan nya๐Ÿ˜๐Ÿ˜..real testimoni from QM๐Ÿ’–๐Ÿ’–
..xperlu tngu lame2 nk cantik glowing bebas dari segala cela, hnya dgn produk QM conpem korang cair n teruja๐Ÿ˜˜...terbukti dah uolls..cpt2 maii wasap akak๐Ÿ˜‰

Wsap:013-2225301

#qm
#kapsulmutiaraqm
#detox
#dyaapplefiber
#viralslim
#lipstickmattebyqm
#mascara
#sabunkopi
#nightcreamgold
#sabunblackqueen
#qb
#queenmattefoundation
#trustedseller
#agenqm


HARGA QM QUEEN MATTE FOUNDATION
RM 39.90 tidak termasuk postage


Terus Whatsapp ke
+60173288087



Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in