NUFFNANG

MERVE FAIRY TEARS POTION - SERUM TERBAIK BUAT KULIT

MERVE FAIRY TEARS PORTION
MERVE FAIRY TEARS POTION

FAIRY TEARS POTION nih mempunyai 5 Fungsi hebat dalam satu bottle
Serum nih boleh dijadikan sebagai Moisturizer + Makeup Primer + skin Repair Serum + Scars Treatment + Sunblock ...
Amacam ? Hebat tak ?? Pasti la Hebat kan !
Bukan takat Hebat aje.... Jimat pun Jimat hehe...
So tak de la korang nak kena tepek sampai 5-6 benda dalam satu masa ....
Sekali sapu aje terus dapat 5 kesan Hebat !


Dengan FAIRY TEARS POTION nih, korang dah tak perlu nak TAKUT lagi dah nak pakai MAKEUP .... Dah tak perlu nak RISAU Skin korang tu akan Rosak.... 

Sebab FAIRY TEARS POTION akan sentiasa melindungi kulit dari bahan-bahan terlarang dalam makeup...

OH-SO-GLOWY !


MERVE FAIRY TEARS PORTION
MERVE FAIRY TEARS PORTION

FUNGSI FAIRY TEARS POTION

Bertindak Sebagai Moisturizer

( Pelembab ) :

Potion/serum ini mengandungi vitamin E secara rutin akan mempertahankan kelembapan semulajadi kulit wajah dan kulit terasa lebih 'moist' & tidak terlalu kering. Dibandingkan dengan krim pelembab, serum ini memiliki fungsi yang jauh lebih bermanfaat. Bezanya dari pelembab biasa ianya hanya 'bekerja' melembabkan lapisan kulit dari luar, tetapi serum ini mampu menembusi pada lapisan kulit epidermis. Bahkan bagi orang yang wajahnya berjerawat pun disarankan untuk menggunakan serum ini kerana ianya berfungsi untuk mempercepat pertumbuhan sel kulit baru. Tidak hairan, jika harga serum ini jauh lebih mahal berbanding harga krim pelembab biasa

Bertindak Sebagai Makeup Primer

( Alas Makeup ) :

Potion/serum ini amat sesuai dipakai sebelum memakai foundation atau makeup supaya kulit lebih licin, moist/lembap, adunan makeup yang lebih cantik, senang & cepat. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup dan memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama dan berseri-seri.


Bertindak Sebagai Skin Repair Serum

( Pemulihan Kulit ) :

Potion dengan cairan yang mewah yang penuh khasiat ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone.


Bertindak Sebagai Scars Treatment

( Rawatan Parut ) :

Dengan khasiat hebat Rosehip Seed Oil ianya mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar di wajah & badan secara efektif dan cepat. Testimoni positif dari pengguna membuktikan ianya hanya mengambil waktu yang singkat dapat memudarkan noda hitam di kulit seperti bekas luka dan bekas jerawat. Boleh disapukan juga pd kulit melecur, panau, strechmark, kudis, bekas cacar air atau kawasan kulit gelap


Bertindak Sebagai Sunblock

( Perlindungan Matahari ) :

Sinar Matahari bukan saja membuat kulit berubah menjadi lebih gelap tapi juga boleh menyebabkan masalah kepada kulit. Potion/Serum ini berupaya melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan & sempurnakan warna kulit. Komponen yang berbahaya dari sinar matahari adalah sinar ultraviolet A & B yang dapat menyebabkan kulit terbakar (sunburn), kulit menjadi gelap (tanning), penuaan, kulit menjadi berkedut & merosakkan kulit. Harus dielakkan masalah ini dengan memakai serum untuk perlindungan penuh setiap hari.


Jom layan apa kata Joy iaitu Pengasas MERVE Cosmetic ...

MERVE FAIRY TEARS PORTION
CARA GUNA MERVE FAIRY TEARS PORTION

CARA PAKAI FAIRY TEARS POTION SERUM 

Pam 2-3 titik Fairy Tears Potion dan gunakan jari untuk sapu ke seluruh wajah dan leher dengan sapuan secara membulat. 
Gunakan setiap hari pagi dan malam juga boleh digunakan sebelum pakai make up supaya make up kita lebih nampak smooth. 

Pemakaian Potion / Serum yang tepat adalah pada waktu malam dan pagi kerana pada malam hari kulit wajah akan bekerja secara maksimum pada kulit wajah dan pada waktu pagi pula serum akan melindungi kulit dari radikal bebas akibat sinar matahari dan pencemaran udara. 

Untuk mendapatkan hasil yang efektif dan efisyen, gunakan serum ini secara teratur setiap hari.


Yang bestnyer bila apply je kan muka, rasa sejuk dan nyaman jek. 
Pastu Fairy Tears Potion Serum sangat mudah untuk serap dalam kulit dan yang paling penting tak rasa melekit. Coppp... Ada lagi satu kegunaan tau...



Fairy Tears Potion yang korang kena tau. 
Dia boleh cerahkan bahagian celah-celah yang gelap tau. 

Tak caya? Jom kita baca kat bawah ni. 
Haip ! Kecik bukan sebarang Kecik hokey... Kecik nih memang sangat Berbisa gitew...


MERVE FAIRY TEARS POTION
MERVE FAIRY TEARS POTION

10 ALASAN MENGAPA WANITA SANGAT PERLU ADA & PAKAI FAIRY TEARS POTION SERUM SETIAP HARI :


1. KEADAAN CUACA 

Ramai yang mempunyai kulit minyak berlebihan sehingga kulit nampak kusam & tidak sempurna akibat iklim Malaysia yang berjenis panas & lembap

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari krn ianya mampu mengawal minyak berlebihan di wajah terutama di kawasan T-zone


2. KESIBUKAN MASA

Padatnya aktiviti setiap hari secara tak langsung membuatkan wajah lebih tua dari usia sebenar sehingga membuatkan wajah tak bermaya, kulit tak sihat dan tidak bercahaya

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari krn ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas yang mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat. Kulit akan terasa lebih tegang, muda & lembut


3. WAJAH BERMAKEUP

Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah setiap hari amat bahaya sekiranya anda tidak pakai "perlindungan" dahulu pd kulit kerana biasanya dlm makeup banyak bahan-bahan yg terlarang yg menyebabkan kulit berjerawat, pori2 bertambah besar & semakin berjeragat

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' yang memberi perlindungan penuh dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda


4. KULIT KUSAM GELAP

Tidak semestinya kulit gelap itu tidak cantik, yg penting kulit sihat, warna sekata & bermaya. Pemakaian produk yg tidak terlarang atau tidak sepatutnya juga, boleh mengakibatkan kulit semakin gelap,kasar & kusam

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari kerana ia disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan yang membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan mulus. Ianya mengandungi khasiat yg mampu mencerahkan kembali kulit anda secara semulajadi


5. CEPAT BERPELUH

Al maklum cuaca panas.. cepat je berpeluh. Beli makeup mahal2 tapi Makeup pun cepat hilang. Muka pun bercampuk-campuk membuatkan makeup pd kulit jadi tak sekata

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum makeup kerana ianya membantu makeup anda terlihat sekata, glowing, sempurna & kekal lebih lama sepanjang hari. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup


6. PENGARUH SINAR MATAHARI

Sinar Matahari bukan saja membuat kulit berubah menjadi lebih gelap tapi juga boleh menyebabkan masalah kepada kulit. Komponen yang berbahaya dari sinar matahari adalah sinar ultraviolet A & B yang dapat menyebabkan kulit terbakar (sunburn), kulit menjadi gelap (tanning), penuaan, kulit menjadi keriput & kerosakkan kulit.

Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum melakukan aktiviti beriadah atau sebelum keluar rumah. Boleh di pakai diseluruh wajah, leher, tangan & tempat kulit yg terdedah kerana ianya melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan & sempurnakan warna kulit


7. MALU KULIT BERPARUT

Parut adalah penyebab kurang keyakinan setiap hari. Parut akibat jerawat, chicken pop, parut lama atau akibat menggaru antara masalah wanita yang berusaha untuk hilangkan supaya kulit nmpk lebih sempurna. Ramai yg tidak menitikberatkan ttg kecantikan kulit & membiarkan saja kulit berparut hodoh di badan & wajah

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari kerana ianya mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar di wajah & badan secara efektif dan cepat


8. KULIT KASAR

Ini adalah hal remeh yang selalu diabaikan wanita. Kenapa tidak luangkan masa untuk melembutkan kembali kulit anda yg kasar itu.

Kulit tangan yang sangat kering, kasar, serta pecah-pecah bukan saja mengganggu penampilan, tapi juga menimbulkan rasa kurang berkeyakinan. Hal ini terjadi karena kulit kehilangan kelembapannya

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada kawasan yang kasar kerana ianya mengandungi khasiat Vitamin A, C & E yang mampu mengurangkan sel kulit mati pada wajah, menutrisikan & melembutkan


9. KAWASAN INTIM HITAM

Ramai juga mengalami masalah ketiak hitam. Pencukuran yang salah dan kasar dapat menyebabkan kerusakan pada kulit ketiak dan menjadi penyebab ketiak hitam. Hindari terlalu seringnya mencukur bulu ketiak. Kehitaman di belakang leher & di celah peha, biasanya terjadi pada yang bertubuh besar. Geseran kulit antara kulit menyebabkan kawasan tersebut menjadi hitam gelap. Geseran seluar dalam yg ketat juga boleh mengakibatkan masalah yang sama.

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada ketiak sebelum tidur, pada lipatan leher & di celah peha kerana ianya mampu sekatakan warna kulit, mencerahkan & membuang sel sel mati


10. KULIT BERLUBANG

Biasanya kulit yg berlubang/berkawah adalah akibat dari jerawat yang dicungkil atau memecahkannya dgn cara yang salah. Cara perawatan wajah (facial) yang salah & pori2 kulit yang tersumbat juga membuat kulit menjadi semakin hodoh & berkawah teruk

Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada seluruh wajah kerana ianya dapat mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat,jeragat & bintik hitam



MERVE FAIRY TEARS PORTION
MERVE FAIRY TEARS PORTION

KELULUSAN KKM

Semua Produk yang dikeluarkan oleh MERVE Group Holdings Berhad / MERVE Skin Health Sdn Bhd telah berdaftar, disahkan & diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, halal & tiada bahan terlarang. 

Seperti yang sedia maklum, piawaian untuk mendapatkan Sijil Kementerian Kesihatan Malaysia amatlah ketat kerana pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yang terkandung di dalam bahan cosmetic / supplement. 

Namun, MERVE Cosmetic dengan rangkaian produk MERVE yang ada di pasaran sekarang berjaya mendapatkan kelulusan daripada KKM dan paling penting diperakui selamat, suci & hebat! 


🏼 Fairy Tears Potion (Multivitamin Primer Serum) 
No code KKM : NOT160300638K 


TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION 
(MULTIVITAMIN PRIMER SERUM) : 

TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION
TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION 

TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION
TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION

TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION
TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION

TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION
TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION

TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION
TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION

TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION
TESTIMONI PENGGUNA FAIRY TEARS POTION

Amacam ? Korang teruja tak ??
Kalau teruja meh la jangan Tunggu lagi..
Meh sini Rapat-Rapat dapatkan Produk Merve sekarang !


Whatsapp : +60173288087
Dropship Diperlukan


HARGA MERVE FAIRY TEARS POTION

1 Bekas : RM95 PROMOSI
LIMITED TIME OFFER 

NORMAL PRICE : 
1 Bekas : RM120


MERVE FAIRY TEARS POTION
MERVE FAIRY TEARS POTION

MERVE SERUM AND FOUNDATION
MERVE SERUM AND FOUNDATION
Jika korang ada lebih budget bagus korang add sekali serum dan foundation merve ni.
kesan berganda ganda terbaik


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Pertanyaan Lanjut:

WAN NURUL HEZRINA BINTI ABD HALIM
SMS/Whatsapp/Telegram/We Chat: +6017 328 8087
Facebook : Mummyrinazonebeauty
Email : nurulhezrina83@gmail.com
Instagram : igmummyrinazone
Blog : MummyRina Zone

0 comments:

NUFFNANG

LIST SEMUA PRODUCT MUMMY

 
Copyright ©

mummy rina zone | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy

Back to Top|Sign in